Kosgeb destek kredisi şartları

Mikro ve küçük ölçekli işletmeler (MKİ'ler) başvurabilecektir. 2019 yılında asgari gelir hacmine ulaşmış olma kriteri: … Gelir İdaresi Başkanlığı mali kayıtlarına göre 2019 yılında asgari 75.000 TL net satış hasılatı elde edilmiş olması, salgından önce aktif işletme olmanın kanıtı sayılacaktır.

KOSGEB Başvuru ne zaman 2022?

Başvuru ve uygulama işlemleri takvimi: Program başvuruları 31 Mart 2022'ye kadar yapılabilecektir. Program başvurusuna geçici onay verilen işletmelerin, istihdam edilen personel için ödeme talebi yapabilecekleri son tarih 25 Mayıs 2022'dir.

KOSGEB Kredisi kaç TL?

Azami kredi limiti, işini kurmuş kadın girişimciler için 100 bin TL, yeni iş kuran ve işletme yaşı 6 ayı geçmeyen kadın girişimciler için 50 bin TL'dir. Kredi vadesi; 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere azami 36 aydır.

KOSGEB en fazla ne kadar kredi veriyor?

Program kapsamında müşterilerimiz İşletme Kredisi ve Makine Teçhizat Kredisi kullanabileceklerdir. Kredilerin Limitleri: Girişimci İşletmeler için azami 50.000.-TL olup, kadın girişimci, genç, engelli, gazi veya birinci derecede şehit yakınları için azami 70.000.-TL'dir.

KOSGEB kredisi alma şartları nelerdir?

KOSGEB DESTEĞİNDEN YARARLANABİLECEKLER 18 yaşını doldurmuş, yani reşit olmuş olmak. KOSGEB tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmak ve başarıyla tamamlamak. Eğer halihazırda kurulmuş bir işletme için destek talep edilecekse, işletmenin KOBİ statüsüne sahip olması

KOSGEB Destekleri hangi işleri destekliyor 2021?

· Temizlik, · Fuar organizasyonu, · Taşıt kiralama, · Güvenlik işleri için KOSGEB desteği alınması mümkündür.

KOSGEB Başvuru nasıl yapılır?

Bunun için www.kosgeb.gov.tr adresinden KOBİ Giriş bölümündeki "KOSGEB'e İlk Başvuru" linkine tıklamalısınız. Yeni Girişimci Desteğine başvuracaksanız "Yeni Girişimci İlk Başvuru" alanından, diğer tüm destek programları için "İşletme İlk Başvuru" alanından "Başvur" butonunu tıklayarak işleminize başlayabilirsiniz.

KOSGEB hangi işletmelere destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri…) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış…) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık…)